Matrackuckó franchise

Matrackuckó

Ügyfélszolgálat

Álom matracok pénzvisszafizetési garanciával!

Álommatrac :)

Matrac házhozszállítás.
Matrac, memory matrac, fedőmatrac,
ortopéd matrac


------------------------------

Memory matrac? Hogyan kerüljük el, hogy a memory matrac a kukában landoljon 2 év múlva?

- memory matracokról őszintén!


Matrac vásárlás előtt
- Mik a tipikus buktatók memory matrac vásárláskor?

Az egyre bővülő memory matrac piacon sajnos gyorsan megjelentek az olcsó, bóvli memória matracok, amelyeket úgy próbálnak eladhatóvá tenni a gyanútlan vásárló számára, hogy óriási százalékos kedvezményt társítanak hozzájuk. Nagyjából úgy, kell elképzelni a dolgot, mintha a Trabant árát felszoroznánk kettővel, majd 50%-os akciót hirdetnénk rá. Ettől még nem lesz tartósabb... Ugyanez a helyzet a memory matracokkal is...

Nézzük pontról pontra, hogy Ön miként szűrheti ki a piacon, hogy mi tartozik a memory matracok közül a bóvli kategóriába!

Memory matrac - garancia


A memory matracokra adott átlagos garanciaidő 10-15 év. Ha ennél kevesebbet adnak, akkor azt sehol nem fogják maguktól jelezni, tehát kulcsfontosságú, hogy mindig érdeklődjön a kiszemelt memory matrac garanciaidejéről! Az 1-5 év közötti garanciaidő a a rossz tréfa kategóriába tartozik.


Ha már most megtekintené memory matracainkat, akkor kattintson ide!

A feltételek ugyanazok, mint a 10-15 évnél, ezért soha ne fogadja el, ha a kereskedő megpróbálja kimagyarázni a rövidebb vállalást!

Súlyhatár a memory matracoknál


A nagyobb haszon reményében sok cég kínál gyengébb minőségű memory matracokat, azoban ezt könnyen kiszűrhetjük már a súlyhatár megkérdezésével. Ezt mindig kg/fő-ben adják meg. A normál memory matracok súlyhatára 110 kg/főnél kezdődik.

Memory matrac szakértő?

Ne hagyja magát megtéveszteni!


A 90-100 kilós súlhyatár azt jelenti, hogy sokkal kevésbé ellenálló a matrac a kifekvéssel, kigödrösödéssel szemben. Természetesen az alacsony súlyhatárt sem fogják reklámozni a cégek, így erre is minden esetben érdemes rákérdezni!

A memória hab vastagsága a memory matracon


Az egyik legfontosabb szempont. Az ideális vastagság természetesen minden esetben más, de elmondhatjuk, hogy 4-7 centi között van. Az ennél vékonyabb réteg nem képes teljes formakövetést nyújtani, míg a vastagabb sokszor túl mély lehet, így a memory matrac egyfajta "gipsz-ágy" szerű érzést kelt, akadályozva a mozgást.

Természetesen ez csak általánosságban van így, de érdemes figyelembe venni.

Ha már most megtekintené memory matracainkat, akkor kattintson ide!

Memory matrac vastagsága

A memory matrac vastagsága nem csak optikailag fontos, hanem egyrészt tartósság szempontjából, másrészt gazdaságosság szempontjából is.

A vastagabb betétek jobban ellenállnak a külső hatásoknak, ráadásul ha nem elég vastag a memory matrac, akkor szükség lehet rugalmas ágyrácsra, ami csak feleslegesen drágítja a memory matrac árát - nagyságrendileg 20-50 ezer forinttal egy franciaágy méretében. Merev ágyrácson a vékony fekvőbetét alatt megérezhetjük a kemény deszkasort, ami nem a legmegfelelőbb érzés.

Memory matrac - spórolás
Miért fizetne még rugalmas ágyrácsért is?

Normális vastagságról 17-18 centitől beszélhetünk memory matracok esetében...
Memory hab sűrűsége
Igazából felfelé csak kényelem szempontjából érdekes, hogy milyen vastag a matrac memory rétege, ellenben egy dolgot fontos megemlítenünk: a 40kg/m3 sűrűségű memória hab mehet a levesbe!

Nem lenne fantasztikus, ha ilyen dolgokra nem kéne figyelnie?
- ha nem fenyegetne, hogy a kukába kerül memory matraca?


Tekintse meg memory matracainkat és győződjön meg róla, hogy a fenti dolgoktól nem kell tartania! További infókért kattintson a képekre, vagy matrac nevekre!

Natural memory matrac Fantastic memory matrac
Natural "baciölő" Memory matrac Fantastic "lebegés" Memory matracHAVITU Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. | A Magyar Franchise Szövetség és a Kereskedelmi Iparkamara tagja. Reg. szám:1005947 | Telefonszám: +36 20 474 3117 | Székhely: 6500 Baja Déri Frigyes Sétány 2. Fszt. 90. | Adószám: 22393168-2-03 | Kecskeméti Cégbíróság Cégjegyzékszám: 03-06-114665 |